Skip to main content

Sanitair

Wilt u een nieuwe badkamer installeren of plant u een renovatieproject, dan staan wij voor u klaar. Onze deskundige loodgieters en installateurs zorgen ervoor dat elk project nauwkeurig wordt uitgevoerd met aandacht voor detail en vakmanschap.
Bij Groep Dexters Reeskens geloven we in het leveren van hoogwaardige producten en diensten die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek. We werken samen met gerenommeerde leveranciers om u een breed scala aan sanitairopties van topkwaliteit aan te bieden, van luxe badkamerarmaturen tot energiezuinige verwarmingssystemen.

Onze diensten
 • Badkamerrenovaties en -installaties
 • Loodgieterswerk en sanitairreparaties
 • Verwarmingssystemen installatie en onderhoud
 • Waterleidingen en afvoerinstallaties
 • Sanitaire inspecties en advies op maat

Bij groep Dexters Reeskens streven we ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en u een naadloze en stressvrije ervaring te bieden. We luisteren naar uw wensen, bieden deskundig advies en zorgen ervoor dat het eindresultaat perfect aansluit bij uw behoeften en budget.

Onze

Referenties

Via onze Facebook pagina kan u met veel grotere regelmaat onze recente referenties volgen

  gerenommeerde

  Merken

  We werken alleen met hoogwaardige producten
  en materialen van gerenommeerde merken, zodat u kunt rekenen op duurzame prestaties en betrouwbaarheid.

  Meer weten?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om met u samen te werken aan uw volgende sanitairproject!